Sommerferie 2001 på Bornholm
Vores sommerferie 2001 gik det år til Bornholm. Vi havde booket os ind i en dejlig lille bongalow med 2 værelser, 2 badeværelser og et lille køkken. Vi havde valgt at tage tidligt afsted på ferie - altså uden for højsæsonen. Det betød også, at der ikke var mange legekammerater til drengene, men så måtte de jo lege sammen. Lige inden vi tog afsted havde Sean lige smidt sine støttehjul på cyklen. Vi havde naturligvis taget drengenes cykler med til Bornholm. Og der blev da også cyklet en del. Vores bongalow var den sidste i en række så der var rigtig fred og ro. De fleste øvrige gæster var pensionister fra Sverige, så der var ikke meget støj fra dem.

Da vi ankom var vores bongalow desværre ikke klar og de kunne ikke tilbyde os andet, Men de havde istedet sørget for et værelse til os på et nabohotel. Som plaster på såret fik vi tilbudt gratis aftensmad eller morgenmad. Nabohotellet havde så tilgængæld en fin børnepool som blev indviet næste dag, på trods af de lave varmegrader. Og drengene var glade.

 

 

 

Vores føste udflugt gik til Hammershus. Varmt var det ikke den dag, men solen skinnede som den jo skal på Bornholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste tur gik så til Middelaldercentret. Der var mange ting at se på og prøve. Bl.a. prøvede drengene at skrive med fjer dybbet i blæk. De prøvede også at male mel med en sten. Det var et rigtigt spændende sted for der var også en lille mølle der malede mel.

 

 

 

 

 

 

Dagen efter gik turen så til JoboLand. Hvor vi prøve de forskellige aktiviteter og gik tur i de underjordiske huler hvor Jobo'erne bor.

 

 

 

 

 

 

Sidst nåede vi til vandland og så skulle vi i badetøjet og i vandet. Men føj hvor var det koldt. Det blev kun til en enkelt tur på rutchebanen og så var det op igen og i tøjet. Ikke nogen udpræget succes.

Men vi fandt dog en stor hoppepude, og det var straks meget bedre.

 

 

 

Dagen efter blev det så til en tur til stranden. Axel syndes han ville grave sig ned til Kineserne, men han kom dog op igen.

 

 

 

 

 

 

Nå men så skulle der køres brandbil. Vi fandt et gammel bilmuseum. Og til alt held var der en Brandbil som drengene gerne måtte køre i. Og det vakte lykke.

 

 

 

 

Så gik turen til Bornholms Midaldercenter hvor der var middelaldermarked med masser af børneaktiviteter. Drengene fik f.eks. nyt kørekot den dag. Men specielt dyrene var et hit - især for Axel.